Arvomme

TULOKSELLINEN YRITTELIJÄISYYS

Teemme työtä asiakkaan parhaaksi. Toimitamme tilaukset aina laadukkaasti ja luotettavasti ajallaan.

Haemme palveluratkaisuissamme aina asiakkaan etua. Toiminnassamme sattuu myös virheitä, mutta uskallamme yrittää siitä huolimatta uudestaan ja paremmin.

PALVELUALTTIUS

Asiakkaan oikeus olla väärässä ei estä meitä tarjoamasta omaa ratkaisuamme. Ratkaisut ja palvelutarpeet määritellään asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Pidämme lupauksemme ja pyrimme yllättämään asiakkaamme odotuksia paremmalla lopputuloksella.

UTELIAISUUS

Rakastamme ongelmia ja siksi tarjoudumme kehittämään asiakkaan kanssa yhteistyössä luovia ratkaisuja niihin. Hankimme aktiivisesti uutta tietoa työmenetelmistä ja materiaaleista.

Haluamme olla ajan hermolla ja tehdä työmme rohkeasti jatkuvasti parantaen. Emme pelkää työmäärää, joka oppimiseen ja kehittymiseen vaaditaan.

HYVINVOIVA TYÖYHTEISÖ

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, tiedämme että hyvinvoiva ihminen on yrityksemme tärkein voimavara. Kannustamme yhteisöämme avoimeen tietojen ja taitojen jakamiseen sekä kehittymiseen. Hyvinvoiva työntekijä saa vaikuttaa, sitoutuu ja tekee yhteistyötä loistavaa lopputulosta tuottaen, onnistumisista palkitsemme.

Olemme vetovoimainen työyhteisö ja jokainen sidosryhmä haluaa tehdä yhteistyötä meidän kanssa. Olemme työyhteisö, jossa voi ja saa olla vaikka eläkeikään saakka.

Yhdeksi meistä »